Gemilo Oy

Oulun keskusta kännykässä

Tomi Terentjeff // Mobiilipalvelumme Mapsi etenee. Mukana kaupunkien keskustakartoista ovat  nyt Turku, Tampere ja Oulu. Olen viettänyt aikaani eilisestä alkaen Oulussa ja vastaanotto on ollut hyvä. Näymme tänään Ilmakitarafestivaalien yhteydessä, tervetuloa ständille! Tunnistat meidät turkooseista paidoista.

Mapsitytöt

Voit ladata oman Mapsisi osoitteesta m.mapsi.fi. Sovellus toimii suurimmassa osassa uusia älypuhelimia eikä sen käyttö maksa mitään. iPhone-tukea ei vielä ole. Sovellus toimii myös Android-laitteilla, mutta Android versio ei ole vielä julkinen.

Päätimme myös kisata Mapsilla MindTrekissa. Lokakuu näyttää, mitä tuomaristo on mieltä.

ps. Jo Turun jälkeen käyttäjäpalautteessa kaivattiin omaa Helsingin karttaa. Asia on vireillä.

Be Sociable, Share!

Avainsanat: , , , , , , , ,

2 kommenttia viestiin “Oulun keskusta kännykässä”

  1. Tarmo:

    Loistava palvelu! Vielä kun siihen tulisi lisää kaupunkeja, ehdottomasti Helsinki mutta myös pienempiä, kuten Jyväskylä, Pori, Kajaani, Joensuu, Seinäjoki jne. Myös palveluita tarvitaan laajalti, esimerksi pankkiautomaattien sijainti on yllättävän tärkeä tieto usein, ainakin itselleni. Upeaa oli juurikin se, että ikonin kirkkaudesta näki suoraan, onko palvelu käytettävissä vai ei. Pelkkä palveluiden sijainti kun ei olisi niin mullistava keksintö.

    Itselläni on kosketusnäytöllinen Nokia 5800 siinä ohjelma pyöri suhteellisen sulavasti. Kartat tulivat 3G:llä vikkelästi ja navigoiminen sujui. Mutta jos jotain olisin kaivannut niin suurenna/pienennä -napit ikkunan laitaan, ettei tarvitseisi valikon kautta zoomailla. En tiedä, miten vaikeaa tuommoisen koodaaminen on, kun eihän siitä apua olisi kuin kosketusnäytöllisissä puhelimissa.

    Loistavaa, Gemilo!

  2. Katri Lietsala:

    Kiitos Tarmo palautteesta. Tavallisessa puhelimessa saa zoomailtua Mapsi-karttoja myös käyttämällä puhelimen näppäimistä numeroita 1 ja 3. Uudessa Mapsi-versiossa valikosta voi tarkistaa numerot, jos ne unohtuvat (1=loitonna, 3=tarkenna). Kosketusnäytöllisissä puhelimissa voi olla vielä alkuluistoa liikaa eikä tuo edellinen neuvo tietysti auta. Asia korjaantuu tulevissa versioissa.

Kommentoi