Gemilo Oy - yrittäjän ykkösvalinta

Gemilo kehittää ja ylläpitää yritysohjelmistoja, jotka antavat yrittäjille aikaa ja mahdollisuuden tehdä muutakin kuin töitä.

Valitse ohjelmistotoimittajaksi Gemilo, kun haluatte helppokäyttöisen valmisohjelmiston usean eri järjestelmän sijasta tai vanhan järjestelmän tilalle paremman. Olemme suomalainen ystävällinen ohjelmistotoimittaja, jota on helppo lähestyä.

Gemilo Oy kehittää aktiviisesti uusia ohjelmistotuotteita ja ominaisuuksia osaksi MyGemilo.com-tuoteperhettä, joka on yhtiön ykköspalvelu pk-yrityksille. Myös sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan, millaista ohjelmistoa käytätte.

Palvelumme ovat yrittäjältä yrittäjälle. Gemilo Oy tekee kaiken työn Suomessa. Kehitämme ja ylläpidämme yritysohjelmistoa, josta voi tilata yksittäisiä työkaluja tai ottaa koko paketin. Järjestelmä kattaa useita eri liiketoiminta-alueita:

  • Talous (erityistä: erinomainen Työtuntien laskutus -työkalu, integroitavissa osaksi kirjanpito- ja laskutusohjelmistoja)
  • Myynti (CRM)
  • Tuotanto (ERP, PSA, EIM)
  • HR (henkilöstöhallinnon tukityökalut, intra, LMS)

Toimitamme MyGemilo.comin ohjelmat pilvipalveluna ja vanhempaa Gemilo EIM -ohjelmiston Rubellite-versiota SaaS-palveluna. Jos työskentelet kunnassa, valtiolla tai muualla julkishallinnossa, suosittelemme tilaamaan KuntaCRM-työkalun tai muun ohjelmiston julkiselle puolelle suunnatuista IT-ratkaisuista.

Useimmat meistä tekevät töitä myös älypuhelimella tai tabletilla. Siksi Gemilon ohjelmistot ovat jo vuosia toimineet mobiilisti.

Gemilo sosiaalisessa mediassa

Haluatko saada uusimmat Gemilon blogiviestit luettavaksi? Seuraa Gemiloa LinkedInissä

Tuoteuutuudet ja Gemilon toimitusjohtaja livenä? Seuraa MyGemiloa Instagramissa.

Laskutusohje

Gemilon laskutusosoite:

Verkkolaskuosoite FI1954100220297835
Operaattori Lounaismaan OP (OKOYFIHH)
Aineistomuoto Finvoice

Emme ota vastaan paperilaskuja. Käytämme myös itse sähköistä laskutusta. Olemme Luotettava kumppani (Vastuu Group).

Gemilon arvot

Gem. Gem on englantia. Gemilo Oy:n nimen alkuosa tarkoittaa suomeksi helmeä, kruununjalokiveä, erinomaista korttia korttipelissä tai erilaisia raaka-jalokiviä, joiden hiomaton kauneus on arvokasta jo itsessään. Sinä olet helmi. Niin myös yrityksesi. Helmi pilvipalvelu on helpompi kuin ohjelmistoprojekti. Toimiva systeemi tasapainottaa työpaikan arkea jättäen tilaa enemmän ilolle, joka on toinen arvomme ja näkyy sekin sanana jo yrityksen nimessä.

Ilo. Onnellisempi työelämä, iloisempia ihmisiä.  Ilo on mitattavissa myös rahassa. Hyväntuulinen ihminen elää pidempään, sairastaa vähemmän, myy enemmän, kollegana lisää työpaikan vetovoimaa ja pitovoimaa, on asiakkaiden suuntaan parempi kontakti parantaen asiakastyytyväisyyttä, esihenkilönä helpompi lähestyä.. Elämä on liian lyhyt murjottaa.

Suoraviivaisen sujuvaa. Yrityksen eri liiketoiminta-alueiden johtaminen on kätevämpää suoraviivaisella selkeällä systeemillä. Systeemi on valitun liiketoiminta-alueen ja yrityksen johtamisjärjestelmä, jossa toimitaan mallin mukaan yhtenäisesti. Automatiikka lisää sujuvuutta.

Joustava kumppani. Asiakasystävällinen joustava koodi tarkoittaa, että pystymme soveltamaan toimialallesi sopivan Edition-version MyGemilo-ohjelmistosta. Integraatiot onnistuvat. Joustavaa on myös tilausmalli: MyGemilo-kokonaisuudesta voi ottaa käyttöön vain osan, osia tai koko paketin. Järjestelmä on Gemilon tuotekehityksen kehittämä ja perustuu moderniin teknologiaan. Joustavat jatkokehitys-mahdollisuudet ovat omaa luokkaansa verrattuna ohjelmistotoimittajiin, jotka vain konfiguroivat isomman yrityksen kehittämää ja omistamaa järjestelmää uudelleen.

Turvallinen muutoksentekijä. Gemilon työyhteisö on monikulttuurinen ja jo siksi arvokas. Meille helmet eivät ole vain valkoisia. Meidän kanssa ja meillä saa olla oma itsensä. Gemilon perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja on nainen. Vaikka sukupuolella ei ole väliä, Gemilo on naisen (she/her) johtamana suomalaisena teknologiayrityksenä harvinainen, miellyttävä poikkeus ohjelmistoyritysten joukossa.

Visio 2026

MyGemilo.com - More than a software. The Business of Online Expertise Services.
MyGemilo.com-ohjelmistoperhe tulee mullistamaan tavan, miten omaa yritystä voi kehittää yritysohjelmiston sekä siihen liittyvien ilmaisten ja maksullisten asiantuntijapalveluiden ja valmiiden mallien avulla.

Gemilo Oy

Y-tunnus 2099088-1
Perustettu 2007

Käyntiosoite ja postiosoite:

Finlaysonin alue
Polttimonkatu 4
33210 Tampere
Suomi

Kerro mitä etsit.

Myynti
myynti@gemilo.com

Toimitusjohtaja, perustaja
Katri Lietsala
040 749 9072

Helpdesk
050 911 8381
helpdesk@gemilo.com

Asiakaspalvelu

Muutosehdotukset, jatkotilaukset ja häiriö- tai vikailmoitukset otetaan vastaan sähköisessä työtilassa 24/7.

Palvelemme arkisin kello 9-17.

Hätätilanne? Soita asiakkuuspäällikölle tai numeroon, joka on helpdeskinne kansilehdellä tai sopimuksessa.

Haluatko etäesittelyn tai tavata Katrin? Jätä yhteystietosi.

Yhteystiedot tallennetaan Gemilo CRM:ään Gemilo Oy:n henkilötietorekisteriin (ks. tietosuojaseloste). Yhteystietoasi käytetään yhteydenottoon, jotta voimme käsitellä pyyntösi. Et liity tällä lomakkeella postituslistalle.