Kuljetusyhtiön toiminnanohjaus ja tiedonhallinta

Meillä on valikoimassa sopiva ratkaisu laajamittaiseen usean eri kuljetusyhtiön liikennöintiä hoitavan logistiikkayhtiön toiminnanohjausjärjestelmäksi.

Kun liiketoimintasi tulot tulevat tavarankuljetuksista, valitse Gemilo Logistiikka (Gemilo Logistics), jossa on huomioitu myös liikennöitsijähyvitykset, kuljettajan keikkaohjelma mobiilisti ja laskuaineistojen liitteet. Toimitamme myös suppeampaa työkalua vain kuljetusten ja lähetysten hallintaan ajojärjestelijän käyttöön toimistolle, jos ette halua kuljettajien omaa näkymää.

Tavarankuljetukset on huomioitu ohjelmistossa erinomaisesti:

- kuljetukset: tilaaja, lähettäjä, vastaanottaja, vienti/tuonti laivatietoineen, rundtour, liikennöitsijä, kuljettaja, vetoauto, perävaunu, lastausaika, purkuaika, tieto missä vaiheessa kuljetus on
- lähetykset: lastaus- ja purkuosoitteiden hallinta, lastausajat, purkuajat, poikkeamat, erityisohjeet tai vaatimukset
tavarat: nimikkeet, määrät, poikkeamat, kuljetuslämpötilat, ota kuva kännykällä (esim. rahtia koskevan poikkeaman raportointi)
- rahtikirjat, sähköinen cmr-lomake
- kalusto: kuljetuskaluston tiedot, huolto- ja vakuutushälytykset: vetoauto, perävaunu, mahdolliset muut kuljetusalan yrityksen kalustot kustomoitavin kentin ja hälytyksin
- henkilöstörekisteri ja alihankkijarekisteri: kuljettajat, liikennöitsijät ja heidän lupiin, vakuutuksiin, koulutuksiin liittyvät hälytykset, ohjeistus ja ohjeistuksen pakolliset tai vapaaehtoiset kuittaukse
- myynnin johtaminen (crm: hinnastot, kuljetusyhtiön asiakasrekisteri, kontaktit, myyntitilastot, kysy myös kustomoituna spottitarjoukset, tilauspyynnöt) 
- laskutus: laskuaineistojen luominen kuljetusyhtiön hoitamista tilauksista, tilitykset liikennöitsijöille, integroitavissa käyttämäänne taloushallinnan ohjelmistoon

Kuljettajien keikka-ohjelma mobiilisti. Selkeää käyttöliittymää helppo käyttää tien päällä ja lastaus-, purkupaikoilla. Kuljettaja suunnittelee itse ajoreittinsä.
Toimistolle kuljetusten suunnitteluun, seurantaan ja laskutukseen omat suunnittelu- ja raporttinäkymät (taulukot, tilastoja, haku rekisterinumerolla, liikennöitsijän nimellä, lähetys- ja kuljetusnumeroilla). Huomioitu myös ajojärjestelijöiden ja hallinnon näkökulmasta käytettävyys!

Alunperin ohjelmisto on suunniteltu vaativaan, laajaan käyttöön yhtiölle, joka hoitaa useita erilaisia kuljetuksia kokoamalla täyden auton eri lähetyksistä ja jolla on käytössään usean eri liikennöitsijän resurssit (kuljettajat ja kalusto) kuljetusten hoitamiseen.