Gemilo Oy keventää johdon ja hallinnon rutiineja helppokäyttöisillä, järkevillä DIGITAALISILLA TYÖKALUILLA, jotka ovat kustomoitavissa. Erinomainen toimitusvarmuus, sopivuustakuu ja sujuva käyttöönotto! Gemilo EIM -paketti on turvallinen valinta.

  • Toimitus sisältää asiantuntijapalvelut parhaan toimintamallin löytämiseksi, teknisen toteutuksen ja ylläpidon käyttötuella. Vanhan korvattavan järjestelmän data yhdistettävissä uuteen.
  • Korjaamme tekniset viat veloituksetta, kehitämme ohjelmaa vuosittain ja varmistamme, että ohjelmanne toimii uusimmissa selaimissa.
  • Valitse kokonaisratkaisu tai yksi monista eri alojen käyttöön Gemilossa kehitetyistä, Gemilo EIM -ohjelmistoperheen täsmä-tukityökaluista.
  • Kustomoitavissa. Monikielinen SaaS-palvelu toimii myös mobiilisti.
  • Integrointi onnistuu. Samoin SSO.
  • Sisäänrakennettu äly ja automaatio helpottavat liiketoimintaprosessien johtamista, olipa kyse myynnistä, viestinnästä, tuotannosta tai taloudesta.  Asiantuntijamme perehtyy tilanteeseenne, saatte testattavaksi palvelun, katselmointien jälkeen valmis palvelu jää päivittäiskäyttöön kuukausi- tai vuosimaksulla.
  • Ratkaisu on puhelinsoiton päässä. Soita 040 74 990 72.
Katso miten

_tmpl_img_section4

Asiakkuuden hallinta ja keinoja parantaa myyntiä

Kohti kasvua Myyntiprosessilla, jossa Kanban-taulu, taulukko ja tilastot. Yhdistettävissä tuotanto- ja toimitusprosessiin sekä laskutusprosessiin!

Ohjelmisto asiakastiedon hallintaan on GDPR-yhteensopiva. Meiltä ei ole takaporttia NSA:lle tai jaella henkilötietoja EU/ETA-alueiden ulkopuolelle, ellei tilaaja niin itse halua.

Tästä myyntiin lisätehoa

_tmpl_img_section5

Kokonaisvaltainen ohjausjärjestelmä

Säästöä! Helppoutta käyttöönottoon! Yksi hyvä järjestelmä monen erillisen ohjelmiston sijasta. Integroitavissa muihin järjestelmiin, kuten taloushallinnon ohjelmistoon. Avautuu turvallisesti netin yli myös kotoa ja reissussa. Toimii mobiilisti!

Tavallista kansiota Fiksumpi. Kokeile.

_tmpl_img_section1

Erinomainen teknologiakumppani yrittäjälle ja isoillekin organisaatioille

Gemilo tietää, miten automatisoidaan manuaalisia rutiineja ja helpotetaan tiedonkulkua.

Sujuvoitamme rutiineja, teemme aktiivisesti myös itse ehdotuksia kun opimme tuntemaan asiakkaan. Siksi Gemilo on olemassa ja erinomainen kumppani.

jatka lukemista

_tmpl_img_section2

Hyvännäköistä jälkeä, kaikki irti tiedosta

Gemilo toimittaa palveluna tietokantapohjaisia, ylläpidettyjä ohjelmistoja, jotka perustuvat selkeisiin, helppokäyttöisiin näkymiin, tehokkaaseen hakuun ja rakenteiseen dataan. Otetaan datasta irti kaikki tarvittavat tiedot siinä muodossa kuin haluatte, sillä muokkaamme ohjelmiston vastaamaan toiveitanne.

Toimitamme työkaluja, joilla saa toiminnasta kerrytettyä automaattisesti myös johdon tarvitsemat raportit!

 Gemilo EIM sopii moderniin toimistoon ja on fiksu hankintapäätös.

jatka lukemista

_tmpl_img_section3

Tulevaisuutta tehdään jo tänään

Asiakkaanamme on teollisuuden yrityksiä, yrittäjiä (IoT, maanrakennus, logistiikka)  ja kansallinen apteekkiketju. Palvelemme myös useita julkishallinnon toimijoita, esimerkkinä Suomen suurin julkisomisteinen sosiaali- ja terveydenhuollon ict-yhtiö, sairaanhoitopiirin tietohallinto, tutkimuskeskuksia ja tutkimusyksiköitä, ammattikorkeakoulu, yliopisto ja useita kuntia eri puolelta Suomea.

Jatka lukemista

Gemilon valinta on järkevä investointi.

Gemilo Oy toimittaa teille Gemilo EIM -moniohjelmistosta joko yksittäisen työkalun tai kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka on kustomoitavissa kustannustehokkaasti. Ohjelmisto mukautetaan omaan liiketoimintaanne ja toimialaanne sopivaksi. Selkeät käyttöliittymät nopeuttavat käyttöönottoa. Pääkäyttäjien käyttöönottokoulutus sisältyy toimitukseen. Jatkokehitys (esim. uudet toiminnallisuudet, näkymät tai jopa kokonaiset työkalut) onnistuvat, samoin käyttäjätunnistus ja integraatiot.

MODERNI & AJANMUKAINEN

The Perfect Fit.® -prosessityökalu on modernia tiedonhallintaa! Etsitkö dokumentinhallintajärjestelmää? Kokeile tätä.

TUrvallinen

Varmuuskopioitu yksityinen pilvipalvelu ammattitason palvelimella (UpCloud). Dedikoitu asennus. SSL-sertifikaatti. HTTPS. Oma tietokanta. Tunnistus.

Helposti lähestyttävä

Gemilo Oy on suomalainen yhtiö. Ohjelmistoa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa. Asiakaspalvelumme ei ole robotti. Sopivankokoinen toimittaja!

Tarpeeksi järeä

Integroinnit onnistuvat. Windows, Android, iOS, Linux. Tietokannat. Flask. HTML5. Python+Bootstrap. Json. REST.

Ajan tasalla

Gemilo EIM -ohjelmisto päivittyy vuosittain. Palvelu toimii uusimmissa selaimissa ja mobiilisti.

EU:n tietosuoja-asetus

Sisäänrakennettu tietosuoja-työkalu. Omistatte tiedot rekisterinpitäjänä. Gemilo Oy on rekisterin käsittelijä.

Esimerkkejä millaiselta Gemilo EIM näyttää

Gemilo EIM -moniohjelmisto sisältää yhtiönne tarvitsemat työkalut. The Perfect Fit ™ Älykäs ja hyvännäköinen.