Avoimet työpaikat Gemilo

Kehitämme Gemilossa maailman parasta tiedonhallinnan ja toiminnanohjauksen ohjelmistoa. Ohjelmistoperhe sisältää jo helppokäyttöisen CRM:n, sopimusten ja tarjousten hallinnan, projektit, kyselytyökalun, oppimisalustan ja joukon muita työkaluja asiakkaidemme käyttöön.

Meillä ei ole parhaillaan avoimia työpaikkoja, mutta jos olet kiinnostunut kerro lisää itsestäisi ja miksi sopisit Gemiloon.


Myyjät / myyntipäällikkö

Provisiopohjainen myyjä, myyntipäällikkö

Projektipäällikkö

Asiantuntijatyöhön pystyvä projektipäällikkö, jolla on kokemusta organisaatioiden hallinnon ja johdon vaatimuksista, toiminnanohjauksesta ja/tai ohjelmistokehitysprojekteista. Pidät langat käsissä, hoidat projektin aikataulussa maaliin. Osaat konsultoida asiakkaalle asiakkaan tarvitsemat ratkaisut yhdessä myyjän varmistamien resurssien kanssa, mutta ei ole pahitteeksi osata myös myydä jatkokehitystä itse osana projektia. Toimit toteutustiimin osana varmistaen, että tekijöillä on tarvittavat tiedot onnistuneen toteutuksen hoitamiseen.

Frontend designer
Web-kehittäjä
Ohjelmistosuunnittelija
Software developer

Kerro viestissä, kumpaa tekisit mieluiten Front-Endiä vai Back-Endiä vai sujuvatko molemmat? Työpaikka sijaitsee Finlaysonin alueella Tampereen keskustassa.

Ohjelmaa koodataan Pythonilla, jota sinun tulee osata - tai olla nopea oppimaan. Työskentelet Linuxilla. Tiedät, mikä on PostgreSQL ja Bootstrap. Osaat kirjoittaa automaattitestit itse omalle koodille. Hoidat työsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

  • Käytämme omia työkaluja myös itse (intra, virta, työpöytä, tehtävät).
  • Sisäistä sähköpostia ei ole.
  • Saat työpariksi kovan tason ammattilaiset.

Palvelut toimitetaan pilvipalveluna. Palvelinten ylläpito on ulkoistettu. Kehitysprojektit hoidetaan ketterästi tiiminä: Opit tuntemaan meidät kaikki, myös toimitusjohtajan, joka on yhtiön perustaja.

Jälleenmyyjä

Myytkö omalla toiminimellä tai yrityksessä jo asiakkaille, joilla on selkeästi tarvetta uusille paremmille ohjelmistoille? Soita toimitusjohtaja Katri Lietsalalle. Sovitaan provisiomalli ja tehdään jälleenmyyntisopimus.

Yhteydenottopyyntö