Digitalisaatio luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia, säästää rahaa ja parantaa tuottavuutta.

Gemilo Oy (y-tunnus 2099088-1) toteuttaa pilvipalveluja, joissa yhdistetään liiketoiminnalle olennaista dataa erilaisista lähteistä ja järjestelmistä. Toimitamme järkeviä ja helppokäyttöisiä IT-järjestelmiä. Yhtiö seuraa teknologioiden kehitystä.

JUHLAVUOSI! Gemilo täytti huhtikuussa 10 vuotta.

Ylivoimaisen sujuvaa teknologiaa, koska paras kustomoitavuus ja toimivat integraatiot.

Skaalautuva ja monipuolinen platform toimii mobiilisti. Ohjelmistoja pystytään kehittämään tarvittaessa asiakkaan omiin uusiin käyttötarkoituksiin (kokonaan uudet työkalut).

Päätoimintamallimme on toteuttaa dedikoituja asennuksia, joissa master-data pysyy ehjänä. Tarvittavat työkalut ovat kaikki samassa asennuksessa ja ne, joita ei ole, integroidaan tilaajan niin halutessa. Open API on valmiina (REST/JSON). Toteutamme myös muita rajapintoja ja niistä on jo paljon kokemusta.

Gemilon asiakkailla on tyypillisesti useita eri toimijoita samassa projektissa tekemässä yhteistyötä ja he kehittävät yhdessä määrätietoisesti jotain uutta. Haemme uutta työntekijää, ks. avoimet työpaikat Tampere!

Asiantuntemusta, konsultoiva ote

Haluat meidät toimittajaksi. Gemilon tiimissä yhdistyy kovan luokan tekninen osaaminen (arkkitehtuuri, tietokannat, integraatiot) kovan luokan asiantuntemukseen liiketoimintaa ohjaavista operatiivista malleista (strateginen, prosessi- ja operatiivinen osaaminen) ja viestinnästä.

Gemilo ylläpitää palvelut. Gemilo etsii keinoja, miten vähentää turhaa manuaalista työtä. Teemme pimeää dataa näkyväksi.

Tamperelaista osaamista

Gemilo Oy on turvallinen ohjelmistotoimittaja.
Luottoluokitus AA.

Gemilo Oy toimii tulorahoituksella. Ohjelmistoperhe on suomalainen keksintö, jota kehitetään Tampereella Suomessa. Siksi asiakkailla on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa lopputulokseen, jotta se sopii heidän omaan liiketoimintaansa ja toimialaansa kilpailijoittemme ratkaisuja paremmin.

Yhtiö on hoitanut kaikki lakisääteiset velvoitteensa. Yhtiöllä ei ole verovelkaa, eläkemaksut eli TYEL on maksettu Varmaan, YEL hoidettu, vastuuvakuutus ja tapaturmavakuutus Fenniasta, työterveyspalvelut järjestetty.

- Gemilon liiketoiminnassa elettiin isoa murrosvaihetta vielä muutama vuosi sitten. Suljin useita eri liiketoiminta-alueita kannattavuuden parantamiseksi. Aluksi se merkitsi liikevaihdon pienenemistä. Järkipäätös kannatti. Gemilo keskittyy kasvavaan ydinliiketoimintaan (tiedonhallinta-ohjelmistoperhe ja siihen liittyvät asiakasprojektit). Vastaanotto on ollut erinomainen ja suunta ylöspäin yhdessä uusien ja vanhojen asiakkaidemme kanssa, toimitusjohtaja, perustaja Katri Lietsala kertoo.


ARVOT

UUDISTUMINEN
Kehitämme, kehitymme ja kasvamme yhdessä kumppanien kanssa. Englanninkielinen sana gem tarkoittaa helmeä, jalokiveä, aarretta. Jos huomaat rosoa, kerro. Me hiomme. Hiomalla timantti.

ILO
Koe onnistumisen iloa. Meillä työskennellään työpareina. Tunnelma on välitön eikä jäykkää organisaatiorakennetta ole.

TULOKSELLISUUS
Toiminta on kannattavaa.

Näin toiminnastamme tulee parasta Gemiloa. Yhtiö on perustettu vuonna 2007. Gemilo on yksityisesti omistettu yritys.


MISSIO

Gemilon pilvipalvelu yhdistää liiketoimintaan tarvittavat tiedot, työkalut ja ihmiset älykkäästi.

Yhteystiedot

Käyntiosoite ja postiosoite

Polttimonkatu 4 (Finlaysonin alue, 2 krs.)
33210 Tampere

Laskutustiedot

1. Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite:FI1954100220297835
Operaattori: Lounaismaan OP (OKOYFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:
Gemilo Oy
Ostolaskut 14528A
PL 10
57090 VISMA SCAN
Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 14528A@scan.netvisor.fi
Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

3. Paperilaskujen skannauspalvelu
Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:
Gemilo Oy
Ostolaskut 14528A
PL 10
57090 VISMA SCAN

Soittakaa minulle

Haluan esitteen

Myynti ja laskutus

Palvelemme arkisin kello 9-17.
sales@gemilo.com

Jos olet jo Gemilon asiakas ja sinulla on kysyttävää laskutuksesta tai sopimuksesta, lähetä viesti osoitteeseen: laskutus@gemilo.com

Yhteyshenkilöt

kuva

Katri Lietsala
Toimitusjohtaja, perustaja
katri.lietsala@gemilo.com
puhelin 040 749 9072
skype katri.lietsala.work
Follow @katrilietsala