Digitalisaatio luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia, säästää rahaa ja parantaa tuottavuutta.

Gemilo Oy (y-tunnus 2099088-1) auttaa yhdistelemään dataa erilaisista lähteistä ja järjestelmistä järkeviksi helppokäyttöisiksi kokonaisuuksiksi. Gemilon asiakkailla on tyypillisesti useita eri toimijoita samassa projektissa tekemässä yhteistyötä ja he kehittävät yhdessä määrätietoisesti jotain uutta. Haemme uutta työntekijää, ks. avoimet työpaikat Tampere!

Haluat meidät toimittajaksi. Gemilon tiimissä yhdistyy kovan luokan tekninen osaaminen (arkkitehtuuri, tietokannat, integraatiot) kovan luokan asiantuntemukseen liiketoimintaa ohjaavista operatiivista malleista (strateginen, prosessi- ja operatiivinen osaaminen) ja viestinnästä.

Gemilo ylläpitää palvelut. Gemilo etsii keinoja, miten vähentää turhaa manuaalista työtä. Teemme pimeää dataa näkyväksi.

Gemilo Oy on toimittajana turvallinen ohjelmistotoimittaja. Asiakastieto luokitteli vuonna 2016 Gemilon talouslukujen ja maksuhistorian perusteella AA-luokan yritykseksi. Tähän luokkaan on onnistuneesti päässyt vain 11 %:ia ohjelmistoliiketoiminnan yrityksistä.

Gemilo Oy toimii tulorahoituksella. Yhtiö on hoitanut kaikki lakisääteiset velvoitteensa (ei verovelkaa, eläkemaksut eli TYEL maksettu Varmaan, YEL hoidettu, vastuuvakuutus ja tapaturmavakuutus Fenniasta, työterveyspalvelut järjestetty).

- Gemilon liiketoiminnassa elettiin isoa murrosvaihetta vielä muutama vuosi sitten. Suljin useita eri liiketoiminta-alueita kannattavuuden parantamiseksi. Aluksi se merkitsi liikevaihdon pienenemistä. Järkipäätös kannatti. Gemilon uusi tulevaisuus perustuu kasvavaan ydinliiketoimintaan (tiedonhallinta-ohjelmistoperhe ja siihen liittyvät asiakasprojektit). Vastaanotto on ollut erinomainen ja suunta ylöspäin yhdessä uusien ja vanhojen asiakkaidemme kanssa, toimitusjohtaja, perustaja Katri Lietsala kertoo.


ARVOT

UUDISTUMINEN
Kehitämme, kehitymme ja kasvamme yhdessä kumppanien kanssa. Englanninkielinen sana gem tarkoittaa helmeä, jalokiveä, aarretta. Jos huomaat rosoa, kerro. Me hiomme. Hiomalla timantti.

ILO
Koe onnistumisen iloa. Meillä työskennellään työpareina. Tunnelma on välitön eikä jäykkää organisaatiorakennetta ole.

TULOKSELLISUUS
Toiminta on kannattavaa.

Näin toiminnastamme tulee parasta Gemiloa. Yhtiö on perustettu vuonna 2007 ja se on käynyt läpi ison liiketoimintauudistuksen. Yhtiö on alan edelläkävijöitä. Täytämme 10 vuotta!


MISSIO

Gemilo tekee yritysverkostot ja yhteistyön näkyväksi yhdistämällä tiedon, työkalut ja ihmiset. Asiakkaidemme on helpompi menestyä omalla toimialallaan työkalujemme avulla. Ihmiset tekevät tulokset, vuorovaikutteinen teknologia tukee onnistumista.

Yhteystiedot

Käyntiosoite ja postiosoite

Polttimonkatu 4 (Finlaysonin alue, 2 krs.)
33210 Tampere

Laskutustiedot

1. Verkkolaskut
Verkkolaskuosoite:FI1954100220297835
Operaattori: Lounaismaan OP (OKOYFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:
Gemilo Oy
Ostolaskut 14528A
PL 10
57090 VISMA SCAN
Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 14528A@scan.netvisor.fi
Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

3. Paperilaskujen skannauspalvelu
Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:
Gemilo Oy
Ostolaskut 14528A
PL 10
57090 VISMA SCAN

Soittakaa minulle

Haluan esitteen

Myynti ja laskutus

Palvelemme arkisin kello 9-17.
sales@gemilo.com

Jos olet jo Gemilon asiakas ja sinulla on kysyttävää laskutuksesta tai sopimuksesta, lähetä viesti osoitteeseen: laskutus@gemilo.com

Yhteyshenkilöt

kuva

Katri Lietsala
Toimitusjohtaja, perustaja
katri.lietsala@gemilo.com
puhelin 040 749 9072
skype katri.lietsala.work
Follow @katrilietsala