Prototyypit, pilotit, kokeilut, selvitykset ja työpajat

Myynnin kehittäminen

Jos tarvitset apua myyntiprosessinne ja tarjoustenne uudistamiseen, hyödyt Gemilon myynnin kehittämiseen suunnitellusta palvelupaketista.

TYÖPAJA

Tämän yhden päivän työpajan aikana ideoidaan tehokas, helpommin seurattavissa oleva ja myyjien noudattama myyntiprosessi. Käymme läpi, millaisista elementeistä myyntinne koostuu nyt ja miten myynnillä saadaan vielä parempia tuloksia.

SÄHKÖINEN TARJOUSPOHJA

Työpajan lopputulosten perusteella toimittaja toteuttaa yhtiöllenne sähköisen tarjouspohjan ja saatte valmiiksi digitalisoidun myyntiprosessinne mallinnettuna vaiheineen myyntiputkeksi. Työkalu soveltuu erinomaisesti kauppojen ja myynnin seurantaan. Se auttaa tulevan kassavirran ennakointia.

Sähköinen yritysilmeenne mukainen ja liiketoimintaanne sovitettu tarjouspohja helpottaa myyjien työtä! Tarjousten tekeminen onnistuu nopeammin asiakkaille, hinnastot on helpompi löytää ja tarjouksista tulee tasalaatuisia. Jos toimialallanne ei tehdä tarjouksia, vaan rahavirrat perustuvat sähköisiin tilauksiin, tarjouspohja on mahdollista vaihtaa liikentoimintaanne kustomoituun tilauskanavaan. Sovitaan aloituksessa.

Työkalu on osa riskienhallintaa: Vaikka myyjä sairastuisi tai vaihtaisi työpaikkaa, yhtiönne tietää silti, mitä kauppoja on valmistelussa, jo sovittu ja kenen kanssa. Tunnistatte paremmin asiakkuudet! Asiakasrekisterinne on oikea askel kohti GDPR-valmiutta, kun uusi EU:n tasoinen tietosuoja-asetus astuu voimaan 2018.

JATKOTOIMET

Olette työpajan jälkeen oppineet lisää myynnistänne ja huomanneet tärkeitä kohtia, joita myynnissä tulee parantaa paremman tuloksen saamiseksi. Päätöspalaverissa johdon tai yhteyshenkilönne kanssa tehdään toimenpidesuositukset jatkoa varten.

Digipilotti: Prototyypit ja kokeilut

Toimitamme asiakkaan vaatimusten mukaisen selkeän ja helppokäyttöisen prototyypin, joka toimii mobiilisti.

Kaipaatko ideaa, mikä pilotti kannattaa toteuttaa? Tässä muutama ehdotus. Gemilosta on ollut jo hyötyä asiakkaidemme myynnissä, sopimustenhallinnassa, projektityössä, liiketoiminnan johtamisessa, tuotannossa, projektityässä, osaamisen hallinnassa, maanrakennustöissä ja logistiikassa. Pilotoi prototyyppiä kohteeseen, josta on eniten teille hyötyä!

Pilotti toteutetaan Gemilon moniohjelmistolla. Se toimitetaan turvallisena pilvipalveluna, joka kustomoidaan tilaajan toimialaan ja omaan liiketoimintaan sopivaksi.

Asiakkaamme ovat onnistuneesti vähentäneet turhia rutiineja ja palaverien määrää. He ovat saaneet automatisoitua raportointinsa niin, että tieto löytyy johdolle helpommin (tehokas haku) ja on saatavilla oikeille ihmisille ilman turhaa sähköpostia ja vaikeaa liitteiden hallintaa myös silloin, kun liiketoiminnassa on olennaista työskennellä yli organisaatiorajojen.

Olemme reilu toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida. Kysy meiltä pilottia. Näet käytännön hyödyt heti.

Liikkeelle-ohjelma

Liikkeelle-ohjelmassa teille kehitetään ja otetaan käyttöön digitaalinen toimintamalli. Toimintamallia edeltää arvio nykytilanteesta. Gemilo yhteistyökumppaneineen käy läpi nykyiset toimintatavat, ja annamme suositukset, miten edetä.

Kuukausisopimusta kevyempi vaihtoehto on kokeilla Gemilon toimittamaa Liikkeelle-päiväohjelmaa. Teillä on päiväohjelma-asiakkaanna käytettävissä digitalisaatio-asiantuntija etänä tai järjestämme teille asiantuntijan kanssa yhden tapaamisen luonanne. Asiantuntija tutustuu mahdollisiin taustamateriaaleihin (ei lisämaksua), jotka toimitatte Gemilolle. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Päiväohjelma ei velvoita jatkamaan ohjelmaa Gemilon kanssa.

Kenelle: Johtajille ja päälliköille, jotka haluavat vähentää hukkaa ja kasvattaa organisaationsa tulosta. Organisaatioihin, joissa tarvitaan ulkopuolista näkemystä.

Laajuus: 1 henkilötyöpäivä

Kenelle: Organisaatioille, jotka haluavat digitalisaatiosta kilpailuetua
Hankinta: Ohjelman kesto 1 kk, 3 kk, 6 kk tai 12 kk.

Lopputulos: Ratkaisu ongelmaan, jota ohjelmassa lähdettiin ratkaisemaan.

LISÄTIEDOT

Toimitusjohtaja Katri Lietsala
040 7499072

Yhteydenottopyyntö