Erinomaisen tehokas tiedonhallintaohjelmisto

Gemilo EIM on enemmän kuin ohjelmisto, joka säästää aikaa. Se on uusi tekemisen tapa. Se tuo lisäarvoa ja antaa asiakkaillemme merkittävää kilpailuetua. - Katri Lietsala, perustaja, toimitusjohtaja, Gemilo Oy

ÄLYKKÄÄMPI

Kyllä! Gemilo EIM-ohjelmilla saa tallennettua ja jaettua mitä tahansa liitetiedostoja. Mutta miksi tyytyä liitetiedostojen jakamiseen? Haluat enemmän. Haluat edistyksellisen Gemilo EIM:n.

Ajattele sähköistä taloushallinnon ohjelmistoa. Moderni kirjanpito- ja laskutusjärjestelmä antaa kokonaiskuvan yhtiön taloustilanteesta ilman, että lukuja tarvitsee laskea itse tai kerätä käsin. Gemilon tiedonhallintajärjestelmä toimii samalla tavoin laskien ja yhdistäen toimintanne kannalta tärkeimmät tiedot.

Gemilo EIM tekee asiat fiksusti.

Säilytä taloushallinta-ohjelmisto. Käytä muuhun Gemilo EIM:iä.

LUE: Mikä on tiedostonhallintaa ja mikä tiedonhallintaa?


SÄÄSTÄÄ RAHAA

Vähennämme käytössä olevien ja käyttämättä jääneiden järjestelmienne määrää. Tilalle saatte toimivan kokonaisuuden. Kokonaisuus perustuu moderniin, älykkääseen digitaaliseen toimintamalliin.

Avullamme hoidatte tehokkaammin toimittaja-, alihankkija- ja asiakasrekisterit, sopimukset, tarjoukset, projektit, työhön liittyvät keskustelut, yhteiset materiaalit, työaikaraportit, henkilökunnan hankeideat, asiakaspalautteen käsittelyn. Hankitte meiltä kevyet, mutta tehokkaat työvälineet, joita teidän ei tarvitse enää itse ylläpitää.

Gemilo Enterprise Information Management -ohjelmistoperhe (lyhenne EIM) sisältää useita erilaisia työkaluja, joista kootaan yhteen tilaajan liiketoimintaan sopivimmat. Ohjelmistoperheen ratkaisut tukevat esimerkiksi seuraavia:

  • myynti
  • projektihallinta
  • sisäinen viestintä
  • ulkoinen viestintä
  • logistiikka.

Tilaa ohjelmisto, jossa myynnin työkalut ja projektihallinta ovat molemmat samassa järjestelmässä. Yhdistämme palvelun tarvittaessa myös sähköiseen taloushallintajärjestelmään, joka teillä on jo käytössä.


TEKEE KEVYESTI
MUTTA TEHOKKAASTI

Gemilo EIM -ohjelmisto soveltuu teille, koska se

  • keventää työrutiineja, jotka ovat automatisoitavissa,
  • parantaa työn tuottavuutta kestävällä tavalla
  • on kustomoitavissa ja silti säästää IT-kuluissa.

Olette uuden paremman äärellä. Tämä ohjelmisto on erinomainen hankintapäätös yrityksille, joiden toiminta perustuu kumppaniverkostoihin ja toimintaan usean eri toimijan kanssa.


GEMILON TUOTEPERHE ON KATTAVA.

Gemilo EIM - CRM ja myynnin ohjaus
Gemilo EIM - projektinhallinta

Gemilo EIM - sähköiset tarjoukset
Gemilo EIM - sähköiset sopimukset

Gemilo EIM - intranet ja extranet

Gemilo EIM - sähköiset tarjouspyynnöt
Gemilo EIM - kumppanuuksien hallinta
Gemilo EIM - sähköiset hakemukset
Gemilo EIM - sovelluspankki
Gemilo EIM - kyselyt

Gemilo EIM - tuotehallinta
Gemilo EIM - ideakanava
Gemilo EIM - palautekanava

Gemilo EIM tiedonhallintaohjelmistossa voidaan hyödyntää kaikkia tuoteperheen tuotteita. Esimerkiksi Gemilo EDU -ohjelmisto on erityisen hyvä kouluille ja oppilaitoksille, mutta soveltuu myös yritysten henkilöstöhallinnolle ja henkilöstökoulutukseen. Oppimisalusta tukee oppimista ja opetusta sekä varsinaista koulutusten järjestämistä (hallinnollisen työn digitalisaatio). Kun asennukseen yhdistetään myös Gemilo EIM -sähköiset kyselyt, saadaan koulutuspalaute kerättyä samassa järjestelmässä vaivatta.

Valitse oma combosi valikoimasta tai tutustu ideoihin yritysblogissa: esim. huoltoneuvonnan tiedonhallinta. Kysy meiltä lisätietoja:

Gemilo EDU
Gemilo ELS
- oppimisalustat

Lue Gemilo ELS -ratkaisusta.


MENESTYS

Gemilo tiedonhallintaohjelmistossa kirit kilpailijoiden edelle kevyesti tai pysyt ykkösenä, koska olette jo markkinoiden parhaita.

Sano kyllä! Tilaajana saatte meiltä mittatilaustyönä toimitetun ohjelmiston tiedonhallintaan. Toteutamme myös tarvitsemanne uutuudet ja rajapinnat. Ylläpito sisältyy hintaan. Käytä kännykällä? Kyllä. Käytä tabletilla? Sopii. Entä Apple? Kyllä sekin, niin kuin Windows ja Linux tai kaikki selaimet (Chrome, Edge, IE, Firefox).


KAIKKI TARVITTAVA

Tehty isolla sydämellä, tehokkaalla määrällä Python-koodia, jota muuten Googlekin käyttää. Pakettiin sisältyy avointa lähdekoodia ja suomalaisjärkeä, koska olemme Tampereelta. Sähköinen taloushallintaohjelmisto, sähköpostiohjelma ja varastonhallintajärjestelmä kannattaa säilyttää. Näitä Gemilo EIM ei tarjoa. Jos haluatte säilyttää myös SharePointin, se sopii. Ota Gemilo EIM kylkeen kiinni ratkaisemaan ne kohdat, joissa Sharepoint ei palvele tai maksaisi liikaa.

Rahasi jää Suomeen. Tilauksellasi on suurin mahdollinen työllistävä vaikutus, joka kumuloituu takaisin. Palvelun käyttöliittymä on tarvittaessa monikielinen.ASIAKKAAT

Onnistuuko tilaus ilman omaa tietohallintoa ja palvelinta, jopa ilman teknologia-osaamista? Kyllä onnistuu - ja kannattaakin! Sinulle toimitetaan käyttövalmis palvelu, jossa on huomioitu toiveenne. Palvelun tiedot on varmuuskopioitu automaattisesti. Keskitytte omaan liiketoimintaan.

Palvelemme asiakkaita, joilla on Y-tunnus. Hoidamme tiedonhallintaa usean tuhannen ihmisen organisaatioille samalla tavalla kuin palvelemme teitä pieniäkin. Niin hyvin kuin osaamme ja Gemilo EIM -tiedonhallintaohjelmiston palvelusopimuksessa mainituin ehdoin. Käytämme erinomaisia yhteistyökumppaneita koulutuksissa: Vahva tuki käyttöönottoon onnistuu isoillekin konserneille.

Entä te, joilla on oma tietohallinto valmiina? Oletko tietohallinnon johtaja, tietohallinnon asiantuntija tai atk-päällikkö? Olemme osaava ja ystävällinen toimittaja. Tiesitkö, että Gemilolla on tiedonhallintaan IT-ratkaisuja myös pelkästään tietohallinnon käyttöön! Käytätte Gemiloa samoilla käyttäjätunnuksilla, jotka teillä jo on.

ISOT ASIAKKAAT
- Aloita oman yksikön sisäisestä pilotista ja laajennetaan siitä koko organisaatioon.
- Tee kokeilu. Valtio kannustaa nykyisin jo kuntiakin kokeiluihin.
- Tilaa oma digitaalinen toimintamalli-selvitys. Asiantuntijapalvelumme jälkeen on helppo edetä ohjelmisto-toimitukseen, kun tavoitteet on käyty ensin läpi ja selvitetty nykytilanne. Olette tunnistaneet pimeän datan omassa organisaatiossanne?

PIENET JA KESKISUURET ASIAKKAAT
- Työn johtaminen ja tiedonhallinta kerralla kuntoon.
- Yhteyshenkilönne antaa taustatiedot ja me jatkamme siitä. Lopputuloksena valmis palvelu käyttäjähallinnalla, joka toimii myös mobiilisti.
- Tutustu myös näihin sosiaalinen intranet , projektisalkut ja projektinhallintajärjestelmä, extranet, CRM. Kaikki ohjelmistot sovitetaan yhtiöllenne testausjaksolla antamanne käyttäjäpalautteen perusteella. Nappaa kaksi hirveä yhdellä laukauksella ja yhdistä Gemilo CMS nettisivunne uudistukseen, jolloin hoidat yksillä tunnuksilla kaiken tarvittavan talousohjelmistoa ja varastonhallintaa lukuunottamatta.THE PERFECT FIT

Teimme korkean teknologian tiedonhallinta-ohjelmistosta pilvipalvelun, joka on kustannustehokas, kannattava ja helposti käyttöönotettava IT-ratkaisu. Sovellumme asiakkaille, jotka etsivät markkinoiden älykkäintä tiedonhallintaohjelmistoa omaan liiketoimintaansa sovitettuna.

Laajennusmahdollisuudet ovat pökerryttävän hyvät. Mikä parasta, ratkaisusta saa myös yksinkertaisen version, josta on karsittu teille kaikki turha pois, jotta käyttäjäkokemus on paras mahdollinen.

The Perfect Fit, kuten tavaramerkkimme kertoo.


TOIVELISTA: Haluatko kehittää näitä asioita organisaatiossanne?

Tiedon saatavuus

Gemilo EIM -tiedonhallintaohjelmisto kerää, yhdistelee ja näyttää tiedot, joita tarvitsette. Kaikki tarvittava tieto yhdessä paikassa. Ihme? Kyllä, Tampereen oma ihmeidentekijä Gemilo EIM. Avoin rajapinta mahdollistaa tiedon yhdistämisen ulkopuolisiin järjestelmiin ja muista järjestelmistä Gemilo EIM-tiedonhallintajärjestelmään.

Työn mielekkyys ja kustannussäästöt

Gemilo EIM poistaa turhat käsin tehtävät rutiinit. Olemme tiedonhallinnan automaation kuningas. Tervetuloa tiedon valtakuntaan, jossa ei hukata työaikaa täyttämällä useaan kertaan samaa tietoa moneen eri paikkaan. Jos haluat säästää työresursseja, lue myös, miten voit vähentää sähköpostin määrää Gemilo EIM -järjestelmän avulla.

Vähemmän tiedostojen hallintaa, enemmän tiedonhallintaa.

Työssä tarvitaan paljon tietoa. Liitteillä tietojen hallinta on hidasta ja vie paljon työaikaa myös tietojen raportointi- ja yhdistelyvaiheessa. Lue blogista, miksi liitetiedostot eivät ole enää tätä päivää.

VALMIS? NIIN MEKIN. SOITA 040 7499072.


Yhteydenottopyyntö