Asiakastiedon ja toimittajatiedon hallintaan

Gemilo Kumppanuuksien hallinta
- se helpompi crm

Gemilo Kumppanuuksien hallinta -järjestelmä on kevyempi käyttöinen CRM asiakashallintaan. Näet heti etusivulta, kuka on uusin yhteyshenkilönne. Tunnette paremmin kuin ennenyhteyshenkilöt ja organisaatioit, joiden kanssa asioitte. Se helpottaa myyntiä, sujuvoittaa asiointia ja parantaa asiakaspalvelun laatua.

Gemilon osoitteisto on excel-tiedostoa parempi tapa hallita yhteystietoja.

1. Asiakastiedon hyödyntäminen. Nopeasti oikeat yhteystiedot tiedossa.
2. Asiakastiedon kerääminen. Yhteystiedot yhdessä paikassa.
3. Asiakastuntemus. Yhteystiedot muistiinpanoineen jaettuna oikeiden henkilöiden kesken.

Yhteydenpito näkyväksi

Pyydä meitä ottamaan sinuun yhteyttä. Kerromme 30 minuutin tapaamisessa tai etäpalaverissa, miten toimialakohtaiset hakuehdot saadaan osoitteistoon mukaan.

Etene ennestään tutun asiakkaan yhteyshenkilön kanssa nopeammin. Yhteyshenkilön profiiliin pääset haulla.

Hae organisaatioista, joiden kanssa tehdään yhteistyötä. Selvitä, ketä organisaatiosta tunnetaan ja keneen aiotaan olla yhteydessä.

Toimiiko homma, jos asiakastieto on vain työntekijöiden sähköposteissa?

Varmista jo tänään, että työpaikalla hankitut asiakastiedot ja kerätyt verkostot jäävät yhtiölle. Kun työntekijän työsuhde päättyy, tilanteessa yksi suurimpia riskejä on, että henkilön mukana häviävät kontaktit ja asiakastuntemus. Fiksu työnantaja ennakoi riskit.

Lue miksi on tärkeä varmistaa, että yhteystiedot omistaa yhtiösi eikä työntekijä.Soita 040 749 9072 tai ota yhteys myyntiin sähköpostitse sales@gemilo.com.


Liitetiedostot

Yhteydenottopyyntö