Toimittaja- ja asiakasyhteistyö kerryttää liiketoiminnalle arvokasta tietoa automaattisesti

GEMILO EIM-OHJELMISTOPERHE mahdollistaa uudenlaisen lisäarvon kumppanuuksista. Pilvipalveluna tarjottava ohjelmisto sisältää erinomaiset työkalut. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan niistä ne, jotka tukevat parhaiten liiketoimintaanne.

- Tuottavuutta ja tehoa!
- Kuumia liidejä.
- Selkeämmät vastuut seurattavissa.
- Turvallinen, helppo tiedon jakaminen.
- Uudet ideat ja tuotekehitys

PROJEKTI PYSTYYN MINUUTISSA
Haluatko välttää raskasta projektihallintaa? Hyvä, olet oikeassa paikassa. Gemilossa tuetaan tiedonhallintaa projektihallinnan välineillä: 1) tiedätte, ketä osallistujat ovat, 2) saatte seurattua, miten yhteistyö etenee ja 3) kaikilla on ajantasaisin tieto saatavilla vähemmällä vaivalla.

SÄÄSTÄ TIETOHALLINNON KULUISSA JA OMAA TYÖAIKAASI.
Markkinoiden kätevin projektikutsu. Hyödynnä ohjelmiston Kutsu sähköpostilla -toiminnallisuus tai kutsukoodit. Oman talon ulkopuoliset osallistujat saadaan mukaan eri organisaatioista ilman yhteydenottoa tietohallintoon! Tietohallinnon resurssia ei käytetä - kuin laittaisi rahaa pankkiin.

KUIN TUNTISI ENNESTÄÄN.

Gemilo EIM kokoaa hajallaan lojuvat tiedot. Asiakasprofiilit ja toimittajaprofiilit ovat teille sen jälkeen merkittävä kilpailuetu. Gemilon avulla johdosta ja henkilökunnasta hekin, joiden pitää asioida ensimmäistä kertaa organisaation tai yhteyshenkilön kanssa, tietävät yhteistyöstä tai asiakassuhteesta tarpeeksi edetäkseen oikealla tavalla sopivimpien kontaktien kanssa.

TIETO YHDESSÄ PAIKASSA.
Saat edelleen kirjata asioita erilliseen Exceliin tai lähetellä liitteitä sähköpostitse edestakaisin, jos haluat, mutta ei ole pakko. Sen sijaan kirjaudutaan Gemilo EIM -järjestelmään, jossa operoidaan tärkeimmät asiat. Kerää tieto yhteen paikkaan. Säästyy aikaa ja rahaa tärkeämpään!

JÄRKEVILLÄ OIKEUSASETUKSILLA.
Automaattisilla oikeuksilla sisällöt jaetaan työnantajan edellyttämän toimintatavan mukaisesti. Lisäksi voidaan jättää vapauksia tai kiristää oikeusasetuksia Projekteissa oikeuksia voi rajata tiukemmiksi tai löysemmiksi. Yksittäinen projektissa oleva sisältö voi tarvittaessa poiketa projektin oikeuksista. Joustavaa!

LIITTEIDEN HALLINTA KÄTEVÄMMIN KUIN SÄHKÖPOSTISSA.
Joskus tarvitaan muitakin ohjelmistoja. Siksi järjestelmä hyväksyy kaikki tiedostomuodot liitteeksi. Saat lisättyä liitteitä yhden tai useamman kerralla.

AUTOMAATIO
Automaattinen raportointi on parasta! Siksi Gemilon kehittämä älykäs järjestelmä kerää ja yhdistelee taustalla arvokasta tietoa. Rajapintojen yli tietoa voidaan hakea myös muista järjestelmistä ja tuoda se kumppaniprofiiliin (toimittajaprofiilit, asiakasprofiilit).


ERINOMAINEN HANKINTA
Pienemmällä investoinnilla parempi lopputulos.

ERINOMAINEN HINTA-LAATU-SUHDE.

Gemilon käyttäjälisenssi-hinnoittelu on äärimmäisen reilu ja Gemilo muuttuu edullisemmaksi käyttäjämäärän kasvaessa. Käyttäjäkohtainen hinta laskee, mitä enemmän käyttäjiä.

VALMIIT RAPORTIT

Älykkäässä tiedonhallintajärjestelmässä tiedon automaatio huolehtii raporttien kokoamisen ihmisten puolesta. Tee haku ja katso tuloksia taulukossa, tilastoina tai prosessin läpi. Vähentää johtajan työtä ja antaa paremman kokonaiskuvan!

Työntekoon ja liiketoiminnan johtamiseen tarvittavat tiedot
nopeasti ja ajantasaisena niille, jotka tietoa tarvitsevat.

Soveltuu mm. toimittajaverkostoille, ketjuohjaukseen, asiakaspalveluun ja yhteistyön johtamiseen. Integraatiot olemassa oleviin järjestelmiin. Sovellettu jo mm. näissä: kuntayhtymät, logistiikka, asfaltointi ja maanrakennus, lääketeollisuus ja korkeakoulut.

Lue Gemilon blogista, miten kumppanuuksia johdetaan tiedonhallintaohjelmistolla.


Tutustu tarkemmin Gemilo Toiminnanohjaus ja Gemilo Yritysviestintä -palveluihin.


Toimitusjohtaja, perustaja
Katri Lietsala
040 7499072
skype katri.lietsala.work

Sähköpostit
myynti@gemilo.comSoittakaa minulle

Lähettäkää esite

Tarvitsetko työssäsi tietoa, kenen kanssa edetä?

Kyllä! Ala kerätä hyödyllisiä kontakteja ja tietoa näistä yhteyshenkilöistä ja organisaatioista. Kerää tieto yhteen ja samaan paikkaan. On korkea aika varmistaa, että arvokkaita tietoja jatkojalostetaan ja että tietonne ovat hyvässä tallessa.

Jos sinulla on jo paljon dataa valmiina, tieto siirtyy ilman käsityötä. Kysy Gemilosta miten.

LUE LISÄÄ GEMILON DIGITAALINEN TOIMINTAMALLI

Oletko koskaan tuskastunut sähköpostin määrään?

Gemilon työkalut ovat helppoja ja tehokkaita kumppanuuksien hallintaan, joka tehdään eri tavalla kuin ennen. Menestyjän resepti. Tilaa se meiltä.

Kumppanuuksien hallinta on suunniteltu, kehitetty ja toteutettu Suomessa
niin kuin muutkin Gemilon tuotteet.