Kumppanuudet näkyväksi tiedonhallintaohjelmistolla

1. Olemassa olevan tiedon hyödyntäminen

Hallinnoi tieto-omaisuus turvallisesti kokoamalla liiketoiminnan kannalta tärkeät tiedot yhteen. Ota käyttöön ns. yhden näkymän malli. Saatte työntekoon ja liiketoiminnan johtamiseen tarvittavan tiedon nopeasti ja ajan tasaisena niille, jotka tietoa tarvitsevat.

Soveltuu mm. toimittajaverkostoille, ketjuohjaukseen, asiakaspalveluun ja yhteistyön johtamiseen. Sovitettavissa eri toimialoille, integraatiot olemassa oleviin järjestelmiin. Aloina esimerkiksi logistiikka, lääketeollisuus ja korkeakoulut.

Tutustu tarkemmin Gemilo Toiminnanohjaus ja Gemilo Yhteistyö ja viestintä -palveluihin.


Muutosten hallinta luotettavammin.
Tieto-omaisuuden kokonaisarvo hyödynnettävissä.
Työn tuottavuus.


2. Verkostolle toimiva yhteistyömalli

Gemilo Kumppanuuksien hallinta sisältää kaiken tarvittavan yritysverkoston, toimittajaverkoston, alihankinta- tai toimittajaketjun yhteydenpitoon. Hoidat yritysten yhteistyön tehokkaasti jakamalla tarvittavat toimeksiannot ja materiaalit turvallisessa ympäristössä. Tunnet kumppanisi ja asiakkaasi paremmin.

Gemilo on korvaamaton apu operatiivisen toimintaan, mutta se auttaa myös taktista ja strategista suunnittelua tarjoamalla tilannekatsauksen ja automatisoituja seurannan välineitä.

Käytä Avainlippu-palvelua yhdessä oman organisaation ulkopuolisten ihmisten kanssa vai sisäiseen toiminnan ohjaukseen omassa työyhteisössä.


Nopeuttaa ja selkiyttää työnjakoa.
Tiedon avoimuudesta luottamusta ja ajansäästöä.3. Organisaation osaaminen kilpailueduksi.

Näette, mitä on meneillään, kenen kanssa ja kuka hoitaa asioita eteenpäin tai oli aiemmin vastuussa. Kun kutsutte kumppanit mukaan, pystytte hoitamaan käytännön asioita yhdessä ja käymään luottamuksellisetkin keskustelut turvallisesti.

Seuranta perustuu dataan, jota palvelusta ja siihen yhdistetyistä muista tietolähteistä on saatavilla. Korvaa vanhentunut extranet ja kankeat projektityökalut yhteisöalustalla, joka toimii.

Datan visualisointi helpottaa ylimmän johdon työtä!


Päätökset oikean ajantasaisen tiedon perusteella.
Oleellinen ja reaaliaikainen tieto ajoissa.
Kokonaiskuva silloin, kun sitä tarvitaan.
Tänään on hyvä päivä tilata.


Toimitusjohtaja, perustaja
Katri Lietsala
040 7499072
skype katri.lietsala.work

Sähköpostit
myynti@gemilo.com
Hoida tilaus verkossaSoittakaa minulle

Lähettäkää esite

Tarvitsetko työssäsi tietoa, kenen kanssa edetä?

Kyllä! Ala kerätä hyödyllisiä kontakteja ja tietoa näistä yhteyshenkilöistä ja organisaatioista. Kerää tieto yhteen ja samaan paikkaan. On korkea aika varmistaa, että arvokkaita tietoja jatkojalostetaan ja että tietonne ovat hyvässä tallessa.

Jos sinulla on jo paljon dataa valmiina, tieto siirtyy ilman käsityötä. Kysy Gemilosta miten.

LUE LISÄÄ GEMILON DIGITAALINEN TOIMINTAMALLI

Oletko koskaan tuskastunut sähköpostin määrään?

Gemilon työkalut ovat helppoja ja tehokkaita kumppanuuksien hallintaan, joka tehdään eri tavalla kuin ennen. Menestyjän resepti. Tilaa se meiltä.

Miten pk-yritys säästää IT-kuluissa?

Gemilon turvallinen ja toimiva pilvipalvelu on pk-yrityksille tapa säästää tietohallinnon kuluissa. Lopeta vanhentuneet, toimimattomat, mahdollisesti käyttämättä jääneet järjestelmät nyt. Ota tilalle yhdistelmä-ohjelmisto tiedon ja toiminnan ohjaukseen.

Gemilon tuoteperhe sisältää kokonaisratkaisun, jonka avulla toimitamme yhdessä järjestelmässä ekstranetin, julkaisujärjestelmän, projektihallinta-ohjelmiston, koulutusalustan ja asiakashallintajärjestelmän (CRM). Kaipaatko lisää järjestelmiä elämääsi? Niinpä. Siksi mekin teimme vähennyslaskun: 4-3=1. Ykköselle on parempi yksi hyvä kuin kymmenen turhaa.