1. Moderni henkilöhaku, vastuut ja osaaminen

Miksi tyytyä vain tallentamaan ja ylläpitämään työtekijöiden ja työsuhteen perustietoja, kun organisaationne hyötyy eniten, että tunnistatte oikeat osaajat (osaajahaku). Tiedätte isommassakin organisaatiossa, kenen kanssa asioida (henkilöprofiilit kuvilla ja vastuualueilla). Saatte kätevän sähköisen rekrytointi- ja valintaprosessin (rekrypankki), joka on GDPR-yhteensopiva. Kehityskeskusteluihin työkalut. Portfoliotyökalu, jolla luodaan tarvittavat CVt myös myynnin tueksi.

Hyödynnä Gemilo Sopimustenhallinta, mikäli haluatte säilyttää ja tehdä myös työsopimukset HR-järjestelmässä, optiona sähköinen allekirjoitus.

2. Ohjeiden hyväksyminen, henkilöstökoulutus ja työntekijän perehdytys

Kun uusia ihmisiä palkataan, uusi työntekijä perehdytetään. Gemilon HR-järjestelmä auttaa suunnittelemaan perehdytyksen ja muistamaan kaikki pakolliset kohdat, jotka tulee käydä henkilön kanssa läpi. Sähköiset kuittaukset sopivat moneen muuhunkin kuin uuden ihmisen perehdytykseen! Onko teillä esimerkiksi pakollisia ohjeistuksia, joista haluatte talteen, että ohje on luettu ja hyväksytty? Gemilon HR-järjestelmässä hyväksyntäkuittausten kerääminen on helppoa missä tahansa HR-prosessin osassa.

Kun pelkkä uuden työntekijän perehdytys ei riitä, avataan Gemilon oppimisalusta osaksi HR-järjestelmää. Toteuta strategian jalkautus ja henkilöstökoulutukset niin kevyesti tai perusteellisesti kuin haluat, toiminnallisuuksina esim: kutsut, koulutuskalenteri, omat ja ulkopuoliset kouluttajat, osallistujatiedot, osallistujapalaute, materiaalien jakaminen, harjoitukset ja erilaiset kokeet / testit.

Gemilon HR-ohjelma modernisoi henkilöstön ohjeistuksen. Kätevät käsikirjat ja joustavat tavat ohjeistuksen jakamiseen.

3. Työhyvinvointi

Jaa ja tallenna tarvittavat työhyvinvoinnin dokumentit. Työsuojeluun liittyvät asiat helposti. Saatavilla kätevästi lomakkeisto. Tiedota vapaa-ajan yhteistoiminnasta koko henkilöstölle. Hyödynnä kustomoitava työhyvinvointi-mittari ja järjestä henkilöstökyselyt samassa HR-järjestelmässä ilman lisäkilkkeitä.

Työhyvinvointi-prosessin, työsuojelu-prosessin ja osaamisen kehittämisen hallinnointi helposti. Yhdistettävissä olemassa olevaan intranet-ratkaisuunne tai valitse samaan asennuspakettiin Gemilo Intranet työyhteisön moderniin yhteistyöhön ja sisäisen vuorovaikutuksen uudistamiseksi.